Fastighetsbolag som har fastigheter i Härnösand

Annons:
I Härnösand finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Härnösand. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Härnösand. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Härnösand så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Härnösand så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Härnösand så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Härnösand. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Härnösand har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Härnösand

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Härnösand har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Härnösand. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Härnösand du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Härnösand kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Härnösand om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Härnösand. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Härnösand som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.

Byggboden & Lagerboden i Härnösand
Volontärv. 11
871 62 Härnösand


Hemsö Fastighets AB
Magasinsg. 5
871 45 HÄRNÖSAND


Härnösandshus, AB
Nybrog. 13
871 31 Härnösand


Klövern
Universitetsbacken 1
871 31 Härnösand


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmang. 13
871 30 HÄRNÖSAND


Norrländska Skogsbyrån
Granudden 24
871 40 Härnösand


Ponord Fastighets AB
Skeppsbron 25
871 30 HÄRNÖSAND


Svensk Fastighetsförmedling
Nybrog. 6
871 30 HÄRNÖSAND


Vikerotens Samfällighetsförening
Vikeroten 15
Härnösand


Wedins Handelsträdgård AB
Löparg. 3
871 51 Härnösand

Annons:

Fastighetsägare i Härnösand

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Härnösand. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Härnösand från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Härnösand som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Härnösand.

Fastighetsmäklare i Härnösand

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Härnösand så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Härnösand från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Härnösand riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånare: 17556, år 2010

Här finns mer information om staden Härnösand.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.