Fastighetsbolag som har fastigheter i Fränsta

Annons:
I Fränsta finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fränsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fränsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fränsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fränsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fränsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fränsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fränsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fränsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fränsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fränsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fränsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fränsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fränsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fränsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fränsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Tälje Service Partner
Fränstav. 253Torps Vattenskärning Holding AB
IndustrigS.& E.Hasselblad Invest AB
Fränstav. 257Hampsänke Teknik AB
RombäckSkärveds Samfällighetsförening
Gissjö 3320Hammar-Komsta-Rogsta Samfälligheter
Hammar 2025Vikrenens Samfällighetsförening
Hammar 2025Ålsta Radhusområdes Samfällighetsförening
KantorsgMittMed AB
FränstavBjörnmyrvägens Samfällighetsförening
Rombäck 3140Östbyggarlagets Samfällighetsförening
RombäckFår Jo konf. o. PR
FränstavTaxi & Specialfordon I Fränsta AB
Badhusv. 2Bybodarna Sörbodarnas Vägsamfällighet
Övergård


Bodtjärnsvägens Samfällighetsförening
Finnsta 311
840 12 Fränsta


Fränsta Vägförening
Hammar 839
840 12 Fränsta


Kolmyrvägens Samfällighetsförening
Roggåvägens Samfällighetsförening
Finnsta 311
840 12 Fränsta

Annons:

Fastighetsägare i Fränsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fränsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fränsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fränsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fränsta.

Fastighetsmäklare i Fränsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fränsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fränsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fränsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fränsta

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånare: 1256, år 2010

Här finns mer information om staden Fränsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.