Fastighetsbolag som har fastigheter i Fagervik

Annons:
I Fagervik finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fagervik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fagervik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fagervik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fagervik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fagervik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fagervik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fagervik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fagervik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fagervik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fagervik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fagervik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fagervik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fagervik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fagervik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fagervik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.

Timrå Golf AB
Golfbanev. 2
860 32 Fagervik

Annons:

Fastighetsägare i Fagervik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fagervik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fagervik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fagervik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fagervik.

Fastighetsmäklare i Fagervik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fagervik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fagervik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fagervik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fagervik

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från den lilla hamnen Skälarö Brygga kan man se två öar, Gistaholmarna, som är populära dagsresemål.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Fagervik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.