Fastighetsbolag som har fastigheter i Edsele

Annons:
I Edsele finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Edsele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Edsele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Edsele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Edsele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Edsele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Edsele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Edsele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Edsele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Edsele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Edsele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Edsele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Edsele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Edsele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Edsele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Edsele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.

Edsele Fastigheter AB
Fack 146
880 41 EDSELE

Annons:

Fastighetsägare i Edsele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Edsele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Edsele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Edsele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Edsele.

Fastighetsmäklare i Edsele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Edsele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Edsele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Edsele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Edsele

Edsele är kyrkbyn i Edsele socken och en småort i Sollefteå kommun, beläget vid Faxälven. I byn finns Edsele kyrka, en mataffär och en obemannad bensinmack.

Yta: 49 hektar
Invånare: 137, år 2010

Här finns mer information om staden Edsele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.