Fastighetsbolag som har fastigheter i Docksta

Annons:
I Docksta finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Docksta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Docksta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Docksta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Docksta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Docksta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Docksta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Docksta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Docksta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Docksta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Docksta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Docksta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Docksta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Docksta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Docksta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Docksta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Bergström & Partners AB
Käxed 114Käls Bys Samfällighetsförening
KälUcn Fastigheter, AB
ViolvDalsjövägens Samfällighetsförening
Berg 131


Docksta BTK AB
Dockstav. 26
870 33 Docksta


Docksta Bordtennisklubb
Dockstav. 26
870 33 Docksta


Docksta Havet AB
Hamnen
870 33 Docksta


Docksta Industrifastigheter AB
Kartongv. 2
870 33 Docksta


Docksta Invest AB
Violv. 20
870 33 Docksta


Sandviks Samfällighetsförening
Näs
DOCKSTA

Annons:

Fastighetsägare i Docksta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Docksta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Docksta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Docksta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Docksta.

Fastighetsmäklare i Docksta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Docksta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Docksta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Docksta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Docksta

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånare: 378, år 2010

Här finns mer information om staden Docksta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.