Fastighetsbolag som har fastigheter i Bredbyn

Annons:
I Bredbyn finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bredbyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bredbyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bredbyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bredbyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bredbyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bredbyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bredbyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bredbyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bredbyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bredbyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bredbyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bredbyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bredbyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bredbyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bredbyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Kooperativet Utvecklingsfastighet Bredbyn AB
Trädgårdsg. 34Nyåkers Samfällighetsförening
Nyåker 112Framtid I Anundsjö AB
KöpmangSörböle Byvägars Samfällighetsförening
SörböleSörflärke Elektriska Förening Upa
Sörflärke 461 AFastighetsbolaget Hjorten HB
Köpmang. 60Sönnerstmyrvägens Samfällighetsförening
KyrkogStorforsvägarnas Samfällighetsförening
Bredbyns Åkeri AB
JunselevIdvattenvägens Samfällighetsförening
NorrmesundaNäsbackens Samfällighetsförening
Näsbacken 669


Br Erikssons Fastigheter I Anundsjö AB
Köpmang. 45
895 30 BREDBYN


Kolbergsvägens Samfällighetsförening
Tallbacken 12
895 30 BREDBYN


Kubbemyrans Samfällighetsförening
Kubbemyren 2222
Bredbyn


Myckelgensjö Vatten Och Avloppsförening, Ek För
Myckelgensjö 167
895 92 BREDBYN


Tvärbäcksvägens Samfällighetsförening
Kyrkog. 3
895 30 BREDBYN


Wood Text AB
Prästbordet 3151
895 30 BREDBYN


Åkerigaraget Ek för
Nyg. 28
895 30 BREDBYN

Annons:

Fastighetsägare i Bredbyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bredbyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bredbyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bredbyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bredbyn.

Fastighetsmäklare i Bredbyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bredbyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bredbyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bredbyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bredbyn

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånare: 1186, år 2010

Här finns mer information om staden Bredbyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.