Fastighetsbolag som har fastigheter i Bonässund

Annons:
I Bonässund finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bonässund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bonässund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bonässund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bonässund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bonässund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bonässund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bonässund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bonässund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bonässund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bonässund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bonässund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bonässund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bonässund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bonässund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bonässund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


online-support.se
DekarsönKöpmanholmen Mmb AB
BabordsvFläderbackens Samfällighetsförening
Fläderbacken 1


Nordin Holding I Ö-Vik AB
Relingsv. 20
891 78 Bonässund


Olsgård HB
Dekarsön 301
891 78 Bonässund


Perssons Fastighets AB
Bonäsv. 26
891 78 Bonässund


Sunnansjö Samfällighetsförening
Bodum 2176
BONÄSSUND

Annons:

Fastighetsägare i Bonässund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bonässund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bonässund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bonässund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bonässund.

Fastighetsmäklare i Bonässund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bonässund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bonässund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bonässund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bonässund

Bonässund, även kallat Bonäset, ligger i Örnsköldsviks kommun, i gamla Arnäs landskommun, i Västernorrlands län. Orten ligger på 7 kilometers avstånd från Örnsköldsviks centrum, invid Bonässundet som står i förbindelse med Havsfjärden. Närmaste ort västerut är Järved och småorten Bodum österut.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Bonässund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.