Fastighetsbolag som har fastigheter i Bollstabruk

Annons:
I Bollstabruk finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bollstabruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bollstabruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bollstabruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bollstabruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bollstabruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bollstabruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bollstabruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bollstabruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bollstabruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bollstabruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bollstabruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bollstabruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bollstabruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bollstabruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bollstabruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Bollstamo Samfällighetsförening
åslingevBollsta Folkets Hus, AB
Tunsjöv. 4Könberg, Örjan
NorumHällsjöskogens Samfällighetsförening
Hällsjö


Bollsta Vägförening
Bolagsbacken 2
873 30 Bollstabruk


Habborns Samfällighetsförening
R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk


Sågbergets Samfällighetsförening
Sågv. 17
873 30 Bollstabruk

Annons:

Fastighetsägare i Bollstabruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bollstabruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bollstabruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bollstabruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bollstabruk.

Fastighetsmäklare i Bollstabruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bollstabruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bollstabruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bollstabruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånare: 1871, år 2010

Här finns mer information om staden Bollstabruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.