Fastighetsbolag som har fastigheter i Björna

Annons:
I Björna finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Björna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Björna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Björna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Björna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Björna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Björna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Björna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Björna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Björna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Björna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Björna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Björna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Björna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Björna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Björna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Björna I Ångermanland Ek. För.
HusumvLlw Fastigheter, AB
FredrikavStrandbergs Konsultbyrå AB, B
Getingstabodum 149AB Strumpfabriken I Björna
Järnvägsg


Björna Industrier, AB
Husumv. 19
890 50 Björna


Nordsjö Östra Samfällighetsförening
Nyliden Västra Samfällighetsförening
Modov. 14
890 50 Björna

Annons:

Fastighetsägare i Björna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Björna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Björna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Björna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Björna.

Fastighetsmäklare i Björna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Björna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Björna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Björna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Björna

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånare: 413, år 2010

Här finns mer information om staden Björna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.