Fastighetsbolag som har fastigheter i Bjästa

Annons:
I Bjästa finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bjästa. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bjästa. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bjästa så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bjästa så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bjästa så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bjästa. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bjästa har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bjästa

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bjästa har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bjästa. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bjästa du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bjästa kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bjästa om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bjästa. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bjästa som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Edbloms fastighets AB, R L
SkulnäsWänstedt Fastigheter AB
Nätrag. 28Flöjtvägens Samfällighetsförening
Flöjtv. 20Bjästa Intertrading AB
NätragNätrahusen AB
NätragMsw-Fastigheter AB
SörgårdUvåvägens Samfällighetsförening
ViolinvStavarsjövägens Samfällighetsför
ViolinvHk Projektering HB
NäskeSalsvikens Samfällighetsförening
NäskeEriga Fastigheter AB
Nätrag. 44Västanå Samfällighetsförening
Västanå 3397


Blåvik Invest, AB
Blåvik 204
893 92 Bjästa


Gladoms Samfällighetsförening
Ytterböle 205
893 91 BJÄSTA


Kuba Samfällighetsförening
Nyåker 206
893 92 Bjästa


Näskevikens Samfällighetsförening
Näske 222
893 91 BJÄSTA


Sundelin Invest AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa


W H Fastigheter AB
Öden 103
893 92 Bjästa

Annons:

Fastighetsägare i Bjästa

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bjästa. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bjästa från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bjästa som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bjästa.

Fastighetsmäklare i Bjästa

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bjästa så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bjästa från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bjästa riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånare: 1808, år 2010

Här finns mer information om staden Bjästa.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.