Fastighetsbolag som har fastigheter i Bergeforsen

Annons:
I Bergeforsen finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bergeforsen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bergeforsen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bergeforsen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bergeforsen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bergeforsen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bergeforsen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bergeforsen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bergeforsen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bergeforsen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bergeforsen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bergeforsen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bergeforsen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bergeforsen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bergeforsen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bergeforsen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Riby Samfällighetsförening
MorotsgStadsberget Industrifastigheter AB
IndustrigFiladelfiaförsamlingen Bergeforsen
RimogTords Bilservice
Bruksv. 19Stadsberget Industrifastigheter 2 AB
Industrig


Backen-Sunnås Vägförening
Kvistv. 1
861 38 Bergeforsen


Ms Hallmontage AB
Rockag. 17
861 39 BERGEFORSEN


Treresurs
Stordalen 309
861 92 Bergeforsen

Annons:

Fastighetsägare i Bergeforsen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bergeforsen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bergeforsen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bergeforsen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bergeforsen.

Fastighetsmäklare i Bergeforsen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bergeforsen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bergeforsen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bergeforsen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånare: 1563, år 2010

Här finns mer information om staden Bergeforsen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.