Fastighetsbolag som har fastigheter i Vindeln

Annons:
I Vindeln finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vindeln. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vindeln. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vindeln så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vindeln så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vindeln så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vindeln. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vindeln har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vindeln

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vindeln har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vindeln. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vindeln du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vindeln kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vindeln om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vindeln. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vindeln som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Odd-Fellowlogen 130 Hans-Göran
Häradsv


Anders O Inger Sjöström
Kvarntorp 51
922 93 VINDELN


Ekodalen Skog AB
Ekodalen
922 91 VINDELN


Firma Jan Sandin Limited Uk Filial
Faktorsv. 29
922 31 VINDELN


Tectel Holding AB
Vindeln Bostäder AB
Mikaelsv. 2
922 31 VINDELN


Vindelns Såg Och Vattenkraft AB
Bastuv. 2
922 31 VINDELN

Annons:

Fastighetsägare i Vindeln

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vindeln. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vindeln från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vindeln som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vindeln.

Fastighetsmäklare i Vindeln

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vindeln så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vindeln från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vindeln riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vindeln

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånare: 2333, år 2010

Här finns mer information om staden Vindeln.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.