Fastighetsbolag som har fastigheter i Vilhelmina

Annons:
I Vilhelmina finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vilhelmina. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vilhelmina. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vilhelmina så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vilhelmina så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vilhelmina så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vilhelmina. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vilhelmina har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vilhelmina

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vilhelmina har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vilhelmina. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vilhelmina du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vilhelmina kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vilhelmina om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vilhelmina. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vilhelmina som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Hällstigens Samfällighetsförening
Hällstigen 55Fastighets AB Borkan
VolgsjövSvenofa Svenska Norrfastigheter AB
PostgAppelqvist Fastighetsbolag HB
Videv. 58Kings Café
Storg. 6Långmyrvägens Samfällighetsförening
Svannäs 56Lövliden 1:110 Mfl Fastigh Samfällighetsfören.
Solliden 5Riksbyggen Ek för
Volgsjöv. 41


Hemavan Mark & Montage AB
Volgsjöv. 31
912 32 Vilhelmina


Raure Fastigheter AB
Terminalg. 11
912 32 Vilhelmina


Torstens Färg
Storg. 23
912 33 VILHELMINA


Vilhelmina Värme & Sanitet AB
Volgsjöv. 84
912 34 Vilhelmina


Vojmsjövägens Samfällighetsförening
Volgsjöv. 27
912 32 Vilhelmina

Annons:

Fastighetsägare i Vilhelmina

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vilhelmina. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vilhelmina från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vilhelmina som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vilhelmina.

Fastighetsmäklare i Vilhelmina

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vilhelmina så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vilhelmina från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vilhelmina riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånare: 3657, år 2010

Här finns mer information om staden Vilhelmina.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.