Fastighetsbolag som har fastigheter i Ursviken

Annons:
I Ursviken finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ursviken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ursviken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ursviken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ursviken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ursviken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ursviken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ursviken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ursviken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ursviken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ursviken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ursviken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ursviken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ursviken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ursviken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ursviken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Solid Service I Skellefteå
ögatan


Berglunds Last & Planering AB
Lidg. 4
932 36 Ursviken


Fibern 2
Kolbacksv. 10
932 37 URSVIKEN


Guldstaden Kenann AB
Vallgränd 8
932 35 URSVIKEN


Njmpb Fastigheter AB
Skelleftehamnsv. 96
932 37 URSVIKEN


Prb Enterprise AB
Stapelv. 34 D
932 37 URSVIKEN

Annons:

Fastighetsägare i Ursviken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ursviken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ursviken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ursviken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ursviken.

Fastighetsmäklare i Ursviken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ursviken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ursviken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ursviken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ursviken

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånare: 3977, år 2010

Här finns mer information om staden Ursviken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.