Fastighetsbolag som har fastigheter i Tvärålund

Annons:
I Tvärålund finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tvärålund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tvärålund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tvärålund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tvärålund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tvärålund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tvärålund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tvärålund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tvärålund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tvärålund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tvärålund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tvärålund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tvärålund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tvärålund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tvärålund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tvärålund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Greta Sävenstedt Fastighetsförmedling AB
Olstorp


Handelsboden I Tvärålund AB
Storv. 37
922 94 Tvärålund


Löfdahls Fastigheter, AB
Skogsv. 8
922 94 Tvärålund


P, Löfdahls Trading
Skogsv. 8
922 94 Tvärålund


Stärkesmark - Eriksdals Samfällighetsförening
Eriksdalsv. 9
922 94 Tvärålund


Tvärålunds Byaförening Ek. För.
Nils Massv. 61
922 94 Tvärålund

Annons:

Fastighetsägare i Tvärålund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tvärålund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tvärålund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tvärålund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tvärålund.

Fastighetsmäklare i Tvärålund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tvärålund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tvärålund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tvärålund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tvärålund

Tvärålund är en tätort i Vindelns kommun, belägen vid Tväråträsket. Orten har en avlång sträckning som följer Storvägen och Stambanan. Tvärålund ligger 15 km söder om Vindeln och 28 km norr om Vännäs.

Yta: 80,50 hektar
Invånare: 257, år 2010

Här finns mer information om staden Tvärålund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.