Fastighetsbolag som har fastigheter i Tavelsjö

Annons:
I Tavelsjö finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tavelsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tavelsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tavelsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tavelsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tavelsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tavelsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tavelsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tavelsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tavelsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tavelsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tavelsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tavelsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tavelsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tavelsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tavelsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Svärtan Fastighets AB
SvedjanStellan Lundberg Samhällsplanering
LångviksvallenLillsjöberg 1:9
LillsjöbergLånguddens Samfällighetsförening
StenhagsvHenkes Bygg i Umeå
HaddingenLångvikens Bys Samfällighetsförening
LångviksvallenLångviksvallens Norra Samfällighetsförening
Långviksvallen 32Tavelsjö Område Produktion Fastighet AB
Smygv. 12Kullaskrinet Industrilokaler
Västernäs


Ekträskby Samfällighetsförening
Stenhagsv. 17
922 62 TAVELSJÖ


Kungsvägens Samfällighetsförening
Haddingen 309
922 66 TAVELSJÖ


Kvarnfors Samfällighetsförening
Kvarnfors 362
922 66 TAVELSJÖ


Långviken 1:57
Långviksvallen 20
922 66 TAVELSJÖ


NV Tavelsjö Samfällighetsför.
Stenhagsv. 25
922 62 TAVELSJÖ


Tws Jord, Skog & Ord
Heleneborg 26
922 67 Tavelsjö


V Varmvattnets Samfällighetsförening
V. Varmvattnet
922 67 Tavelsjö

Annons:

Fastighetsägare i Tavelsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tavelsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tavelsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tavelsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tavelsjö.

Fastighetsmäklare i Tavelsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tavelsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tavelsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tavelsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tavelsjö

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånare: 245, år 2010

Här finns mer information om staden Tavelsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.