Fastighetsbolag som har fastigheter i Tärnaby

Annons:
I Tärnaby finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tärnaby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tärnaby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tärnaby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tärnaby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tärnaby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tärnaby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tärnaby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tärnaby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tärnaby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tärnaby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tärnaby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tärnaby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tärnaby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tärnaby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tärnaby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Tärnaby Rör AB
IndustrivägenSld Fjällservice AB
GranvFjällmek & Allservice AB
Industrivägen 15Sahlströms Måleri & Fastighetsservice
Industrivägen


Dippas Allservice I Tärnaby AB
Skråv. 6
920 64 Tärnaby


Fjällnäs Norra Samfällighetsförening
Norra_fjällnäs 323
920 64 Tärnaby


Jont AB
Bergastigen 29
920 64 Tärnaby


Kirjesåvägens Samfällighetsförening
Boksjön Nolvik 237
920 64 Tärnaby


Nanytt AB
Laisholm 117
920 64 Tärnaby


Sahlströms Fastighetsservice AB
Industrivägen 2
920 64 Tärnaby

Annons:

Fastighetsägare i Tärnaby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tärnaby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tärnaby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tärnaby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tärnaby.

Fastighetsmäklare i Tärnaby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tärnaby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tärnaby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tärnaby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tärnaby

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånare: 482, år 2010

Här finns mer information om staden Tärnaby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.