Fastighetsbolag som har fastigheter i Sorsele

Annons:
I Sorsele finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sorsele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sorsele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sorsele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sorsele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sorsele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sorsele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sorsele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sorsele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sorsele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sorsele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sorsele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sorsele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sorsele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sorsele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sorsele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Sorselebo AB
Burev


Gamla Pitsundsvägens Samfällighetsförening
N. Esplanaden 4
924 31 Sorsele


Gustavssons Bygg, Per-Åke
Strandv. 26
924 32 SORSELE


ICA Nära Nalohallen
Strandv. 5
924 32 SORSELE


Industrifastigheter I Sorsele AB
Gunnerudsallén 14
924 31 Sorsele


Kraddsele Samfällighetsförening
Kraddsele 216
924 94 SORSELE


Sorselestugan
Långg. 12
924 31 Sorsele


Sundströms I Sorsele AB
Långg. 9
924 31 Sorsele

Annons:

Fastighetsägare i Sorsele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sorsele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sorsele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sorsele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sorsele.

Fastighetsmäklare i Sorsele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sorsele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sorsele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sorsele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sorsele

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånare: 1277, år 2010

Här finns mer information om staden Sorsele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.