Fastighetsbolag som har fastigheter i Skelleftehamn

Annons:
I Skelleftehamn finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skelleftehamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skelleftehamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skelleftehamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skelleftehamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skelleftehamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skelleftehamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skelleftehamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skelleftehamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skelleftehamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skelleftehamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skelleftehamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skelleftehamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skelleftehamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skelleftehamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skelleftehamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.

Cupido Fastighetsförvaltning AB
S:t Örjansv. 5
932 32 Skelleftehamn


Folkets Hus Föreningen, Skelleftehamns
Berzeliusg. 2
932 32 Skelleftehamn


Intandem Bostad, AB
S:t Örjansv. 5
932 32 Skelleftehamn


Jörgens Invest AB
Strandv. 11
932 33 SKELLEFTEHAMN


Norlund Fastigheter AB
Hampv. 36
932 31 SKELLEFTEHAMN


Skellefteå Kommun
Ursviksg. 121
932 31 SKELLEFTEHAMN

Annons:

Fastighetsägare i Skelleftehamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skelleftehamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skelleftehamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skelleftehamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skelleftehamn.

Fastighetsmäklare i Skelleftehamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skelleftehamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skelleftehamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skelleftehamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skelleftehamn

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånare: 3184, år 2010

Här finns mer information om staden Skelleftehamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.