Fastighetsbolag som har fastigheter i Skellefteå

Annons:
I Skellefteå finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skellefteå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skellefteå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skellefteå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skellefteå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skellefteå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skellefteå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skellefteå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skellefteå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skellefteå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skellefteå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skellefteå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skellefteå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skellefteå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skellefteå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skellefteå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.

Anderbrandt Fastigheter AB
Stationsg. 24
931 32 SKELLEFTEÅ


Fastighetsbyrån
Skepparg. 10
931 30 SKELLEFTEÅ


HSB Norr
Nyg. 62
931 30 SKELLEFTEÅ


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB
Nyg. 46
931 31 Skellefteå


Nordvestor Broker AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Nordvestor Fastigheter AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Nordvestor Förvaltning AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Peab
Serviceg. 1
931 76 SKELLEFTEÅ


Polaris, Fastighets AB
Trädgårdsg. 6
931 31 Skellefteå


Riksbyggen
Hörnellg. 16
931 30 SKELLEFTEÅ


Silvertallen KB
Älvsbackag. 10
931 35 Skellefteå


SkandiaMäklarna
Trafikplats Skellefteå
931 32 SKELLEFTEÅ


Skelleftebostäder AB Skebo
Skepparg. 8
931 30 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Bil Fastighetsförvaltning AB
0910 - 71 58 00Svensk Fastighetsförmedling
Stationsg. 7
931 31 Skellefteå


Älvsbacka Fastigheter AB
Ö. Nyg. 104
931 35 Skellefteå

Annons:

Fastighetsägare i Skellefteå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skellefteå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skellefteå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skellefteå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skellefteå.

Fastighetsmäklare i Skellefteå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skellefteå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skellefteå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skellefteå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skellefteå

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånare: 32775, år 2010

Här finns mer information om staden Skellefteå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.