Fastighetsbolag som har fastigheter i Sävar

Annons:
I Sävar finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sävar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sävar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sävar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sävar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sävar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sävar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sävar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sävar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sävar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sävar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sävar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sävar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sävar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sävar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sävar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Sladan AB
SönnerstgrundetKlappmarks Samfällighetsförening
Strömbäck 34Forsmark, Sten Tage Birger
StrandvSävar Såg & Hyvleri AB
Tväråmarksv.Sävar Bys Samfällighetsförening
GranvKeden AB
Hällebergsv. 8


AL i Umeå AB
Sportlovsv. 8
918 32 Sävar


Bussjövägens Samfällighetsförening
Granv. 13
918 32 Sävar


Bådagrundets Vägförening
Klöverv. 5
918 31 SÄVAR


Centrumfastigheter I Ac-Län AB
Rymdv. 7
918 32 Sävar


Innovativ Kakel & Bygg
Kottev. 3
918 31 SÄVAR


Olofssons Bilservice i Sävar
Påsklovsv. 8
918 32 Sävar


Stonebiz AB
Sävar Företagscenter AB
Hällebergsv. 8
918 32 Sävar


Sävars Byamän
Granv. 7
918 32 Sävar


Umeå Nykterhetsvänners Byggnadsförening
Kyrkv. 22
918 31 SÄVAR


Ytterboda Bys Samfällighetsförening
Granv. 7
918 32 Sävar


Åheden Holding AB
Tomterna 25
918 31 SÄVAR

Annons:

Fastighetsägare i Sävar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sävar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sävar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sävar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sävar.

Fastighetsmäklare i Sävar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sävar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sävar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sävar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sävar

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånare: 2670, år 2010

Här finns mer information om staden Sävar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.