Fastighetsbolag som har fastigheter i Obbola

Annons:
I Obbola finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Obbola. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Obbola. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Obbola så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Obbola så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Obbola så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Obbola. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Obbola har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Obbola

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Obbola har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Obbola. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Obbola du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Obbola kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Obbola om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Obbola. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Obbola som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Trappan I Obbola Kooperativ Hyresrättsförening
Blomv. 14Frisörerna L.O.C I Umeå AB
Stor-nabbviken 6Obbola Bys Samfällighetsförening
Väntv. 5 ABredskärssunds Samfällighetsförening
Tallmov. 2Rb Bygg
Kvarnv. 10Kakelman&Klinker
Notv


Bergners Fastigheter AB
Blomv. 5
913 42 Obbola


Bildverkstan, Ulf R Hansson
Sälstigen 13
913 42 Obbola


Fulkra AB
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Graufiko AB
Linjev. 60
913 42 Obbola


Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 Obbola


Krönets Samfällighetsförening
Uppförsbacken 2 Q
913 41 OBBOLA


Lagerdepån i Umeå AB
Annav. 4
913 42 Obbola


Lindgren Widing AB
Nyviksv. 25
913 41 OBBOLA


Osteopat Kikki Lundberg
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Richard Öhman AB
Lilltuvan 5
913 42 Obbola


Själafjärdens Samfällighetsförening
Ekorrstigen 4
913 42 Obbola


Sluttningens Samfällighetsförening
Uppförsbacken 1 C
913 41 OBBOLA


Stiftelsen Obbola Idrottshall
Linjev. 86
913 42 Obbola

Annons:

Fastighetsägare i Obbola

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Obbola. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Obbola från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Obbola som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Obbola.

Fastighetsmäklare i Obbola

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Obbola så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Obbola från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Obbola riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånare: 2197, år 2010

Här finns mer information om staden Obbola.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.