Fastighetsbolag som har fastigheter i Norsjö

Annons:
I Norsjö finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


BRAROS AB
Algotsv. 1


Bjursele-Björklidens Samfällighetsförening
Bjursele 70
935 91 Norsjö


Klockaren Fastigheter AB
Storg. 72
935 32 NORSJÖ


Mavex Rep Och Underhåll I Skellefteå AB
Storg. 125
935 31 Norsjö


Norsjö Folkets Hus
Nyg. 32
935 31 Norsjö


Norsjöbo AB
Lomtjärnvägen
935 31 Norsjö


Norsjöbo AB
Lomtjärnv. 1
935 31 Norsjö


Pjesörns Byamän
Bjursele 16
935 91 Norsjö


Terratalis AB
Smedsv. 5
935 32 NORSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Norsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norsjö.

Fastighetsmäklare i Norsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norsjö

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånare: 2051, år 2010

Här finns mer information om staden Norsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.