Fastighetsbolag som har fastigheter i Nordmaling

Annons:
I Nordmaling finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nordmaling. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nordmaling. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nordmaling så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nordmaling så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nordmaling så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nordmaling. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nordmaling har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nordmaling

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nordmaling har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nordmaling. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nordmaling du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nordmaling kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nordmaling om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nordmaling. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nordmaling som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


NSP Maskin
Trädgårdsg. 1Hallens Samfällighetsförening
Långed


Krångens Samfällighetsförening
Hummelholm 200
914 90 Nordmaling


Norrhus Fastighetsbyrå AB
Kyrkog. 1 C
914 33 NORDMALING


P. Wikström J:r AB
Olofsfors 11
914 91 NORDMALING


Torrböle Jaktlag
Torrböle 32
914 90 Nordmaling

Annons:

Fastighetsägare i Nordmaling

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nordmaling. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nordmaling från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nordmaling som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nordmaling.

Fastighetsmäklare i Nordmaling

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nordmaling så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nordmaling från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nordmaling riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nordmaling

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånare: 2546, år 2010

Här finns mer information om staden Nordmaling.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.