Fastighetsbolag som har fastigheter i Malå

Annons:
I Malå finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Malå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Malå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Malå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Malå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Malå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Malå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Malå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Malå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Malå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Malå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Malå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Malå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Malå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Malå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Malå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Sigges Fastigheter AB
Storg. 33Malå Privatconsult AB
StorgBastuselsdammens Samfällighetsförening
NorsjöRode Service
Snickarg


Bontoc Fastigheter AB
Torget 1
930 70 MALÅ


Fastighetsaktiebolaget Svanen I Malå
Storg. 61 F
930 70 MALÅ


Grensell Fastigheter AB
Ringv. 31
930 70 MALÅ


Malå Energi- och Industri AB
Storg. 13
930 70 MALÅ


Malå Geoscience Förvaltnings AB (publ)
Skolg. 11
930 70 MALÅ


Malåbostaden AB
Storg. 13
930 70 MALÅ


Nådagubblidvägens Samfällighetsförening
Ytterberg
930 70 MALÅ


Rydens i Malå AB
Skolg. 22
930 70 MALÅ


Sansys
Hammarg. 3
930 70 MALÅ


Stenberg, Jonny
Storg. 34
930 70 MALÅ


Tjamstanbo Fastigheter AB
Lingonstigen 9
930 70 MALÅ

Annons:

Fastighetsägare i Malå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Malå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Malå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Malå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Malå.

Fastighetsmäklare i Malå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Malå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Malå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Malå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Malå

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånare: 2050, år 2010

Här finns mer information om staden Malå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.