Fastighetsbolag som har fastigheter i Lycksele

Annons:
I Lycksele finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lycksele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lycksele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lycksele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lycksele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lycksele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lycksele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lycksele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lycksele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lycksele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lycksele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lycksele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lycksele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lycksele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lycksele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lycksele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Kks I Lycksele AB
Knaftv. 23Fröklängen Fastigheter AB
Verkstadsv. 4


AB Lycksele Industrihus
Storg. 22
921 31 Lycksele


BT Bygg
Lavalv. 10
921 33 Lycksele


Consörn Byggteknik AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE


Contractor Bygg i Lycksele AB
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


Franklin Fastigheter AB
Skolg. 10
921 31 Lycksele


Hamburgare i Norr Drift Piteå AB
0950 - 348 43Häggströms Fastigheter AB
Nybruksg. 3
921 32 LYCKSELE


HåPo Service AB
Stråv. 27
921 92 LYCKSELE


Lycksele Bostäder AB
Storg. 21
921 31 Lycksele


Ohlssons Fastigheter I Syd AB
Storg. 28
921 31 Lycksele


Palmsunda Fastighets AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE


Swoosh
Bergstigen 4
921 45 LYCKSELE

Annons:

Fastighetsägare i Lycksele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lycksele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lycksele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lycksele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lycksele.

Fastighetsmäklare i Lycksele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lycksele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lycksele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lycksele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lycksele

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånare: 8513, år 2010

Här finns mer information om staden Lycksele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.