Fastighetsbolag som har fastigheter i Lövånger

Annons:
I Lövånger finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lövånger. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lövånger. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lövånger så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lövånger så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lövånger så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lövånger. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lövånger har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lövånger

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lövånger har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lövånger. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lövånger du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lövånger kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lövånger om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lövånger. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lövånger som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Risböle Samfällighetsförening
Risböle 3637Injector Nordic
Kungsv. 49Harruddens Samfällighetsförening
Kyrkren 12Ceder-Bygg AB L D
Gärde


Bofågeln I Skellefteå AB
Nolbyn 205
930 10 Lövånger


Fjälbyn-Älgnäs Samfällighetsförening
Fjälbyn 35
930 10 Lövånger


Färghallen Lövånger AB
Kungsv. 6
930 10 Lövånger


Lövångers Industrihus Ek För, Lövind.
Lidv. 15
930 10 Lövånger


Sjölin Fastigheter i Lövånger AB
Bölev. 9
930 10 Lövånger


Vikström, Bernt Anders
Kåsböle 94
930 10 Lövånger


Z Lundberg Furtenbackse.
Kungsv. 29
930 10 Lövånger


Önnesmark Bys Samfällighetsförening
Önnesmark 48
930 10 Lövånger

Annons:

Fastighetsägare i Lövånger

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lövånger. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lövånger från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lövånger som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lövånger.

Fastighetsmäklare i Lövånger

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lövånger så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lövånger från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lövånger riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lövånger

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånare: 761, år 2010

Här finns mer information om staden Lövånger.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.