Fastighetsbolag som har fastigheter i Lögdeå

Annons:
I Lögdeå finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lögdeå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lögdeå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lögdeå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lögdeå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lögdeå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lögdeå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lögdeå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lögdeå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lögdeå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lögdeå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lögdeå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lögdeå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lögdeå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lögdeå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lögdeå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Storängeslandets Samfällighetsförening
StorängsvAva By Samfällighetsförening
AvaJohanssons Skog och Uthyrning
AvaDrivans Samfällighetsförening
HemörssundetDs Fastigheter AB
SmedsvAspeåvägens Samfällighetsförening
Aspeå 11Tännvikens Samfällighetsförening
Tännstrand 626


Grundström Leif, Lögdehus
Smedsv. 6
914 92 Lögdeå


Lugndalsvikens Samfällighetsförening
Lugndalsviken 20
914 92 Lögdeå

Annons:

Fastighetsägare i Lögdeå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lögdeå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lögdeå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lögdeå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lögdeå.

Fastighetsmäklare i Lögdeå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lögdeå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lögdeå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lögdeå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lögdeå

Lögdeå är en tätort i Nordmalings kommun vid Lögde älv. Orten är i dag mer eller mindre sammanväxt med den närliggande byn Mo. På Åbergsgården finns Lögdeå museum.

Yta: 115,65 hektar
Invånare: 394, år 2010

Här finns mer information om staden Lögdeå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.