Fastighetsbolag som har fastigheter i Kusmark

Annons:
I Kusmark finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kusmark. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kusmark. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kusmark så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kusmark så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kusmark så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kusmark. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kusmark har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kusmark

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kusmark har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kusmark. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kusmark du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kusmark kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kusmark om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kusmark. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kusmark som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


GS Fastigheter
Gullringsv


Nordlund, Ove
Gullringsv. 3
934 93 Kusmark


Nordlunds Fastigheter AB
Jörnsv. 56
934 93 Kusmark

Annons:

Fastighetsägare i Kusmark

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kusmark. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kusmark från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kusmark som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kusmark.

Fastighetsmäklare i Kusmark

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kusmark så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kusmark från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kusmark riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kusmark

Kusmark är en mindre tätort, belägen i Kågedalen, cirka 20 km nordväst om Skellefteå centralort i Skellefteå kommun. Byn Kusmark omnämns första gången i Jordaboken år 1543, då stavat som Kvsemarc.

Yta: 114,86 hektar
Invånare: 441, år 2010

Här finns mer information om staden Kusmark.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.