Fastighetsbolag som har fastigheter i Kåge

Annons:
I Kåge finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kåge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kåge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kåge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kåge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kåge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kåge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kåge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kåge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kåge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kåge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kåge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kåge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kåge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kåge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kåge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Berlings Fastigheter AB
HögåsvSkellittia AB
StorgLillkågeliden 1:4 M.Fl.
LillkågelidenThotwe AB
JörnsvRh Innovation AB
Frostkåge 116Ph-Montage i Skellefteå AB
Barnhemsg. 11Lillkåge Lidens Lantbruk
LillkågelidenPj Investech AB
JörnsvMullbergsvägens Samfällighetsförening
Norrlångträsk


A/M Pettersson fastigheter AB
Bäckg. 12
934 31 KÅGE


Frostkåge Samfällighetsförening
Frostkåge 563
934 92 Kåge


Guldläget Fastigheter AB
Jörnsv. 24
934 32 Kåge


Joelsvägens Samfällighetsförening
Storbränna 13
934 95 KÅGE


Kreatrixa AB
Byalagsg. 21
934 32 Kåge


Lidstigvägens Samfällighetsförening
Klösan 31
934 94 Kåge


Mlb Fastigheter AB
Storg. 46
934 32 Kåge


Rumplidvägens Samfällighetsförening
Östanbäck 334
934 91 KÅGE


Sk Storm Ideellt AB
Sandfors 82
934 94 Kåge


Skelleftebostäder AB
Sörbyg. 33
934 31 KÅGE

Annons:

Fastighetsägare i Kåge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kåge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kåge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kåge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kåge.

Fastighetsmäklare i Kåge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kåge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kåge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kåge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånare: 2248, år 2010

Här finns mer information om staden Kåge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.