Fastighetsbolag som har fastigheter i Jörn

Annons:
I Jörn finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jörn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jörn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jörn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jörn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jörn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jörn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jörn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jörn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jörn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jörn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jörn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jörn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jörn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jörn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jörn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Patriks Fastigheter I Jörn AB
Björkhammarsg. 3


Nasakronan AB
Talliden 70
936 95 JÖRN


Skellefteå Kommun
Furug. 9
936 51 JÖRN

Annons:

Fastighetsägare i Jörn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jörn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jörn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jörn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jörn.

Fastighetsmäklare i Jörn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jörn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jörn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jörn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jörn

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånare: 797, år 2010

Här finns mer information om staden Jörn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.