Fastighetsbolag som har fastigheter i Hörnefors

Annons:
I Hörnefors finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hörnefors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hörnefors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hörnefors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hörnefors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hörnefors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hörnefors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hörnefors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hörnefors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hörnefors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hörnefors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hörnefors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hörnefors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hörnefors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hörnefors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hörnefors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Bruksbo HB
Bruksg. 1Ett6ett AB
Ängersjö 161B A B Fastigheter AB
SundelinsvNorrbyns Etableringscentrum AB
Norrbyn 70Gw-Fastigheter KB
Långreveln


Cornercreek Home AB
Långedsv. 6
905 31 Hörnefors


Fameva i Umeå AB
Kalvarsskatan 7
905 71 Hörnefors


Frisen I Umeå AB
Byskatan 41
905 71 Hörnefors


Hörnefors Bostäder AB
Bruksg. 29
905 31 Hörnefors


Hörnefors Hem AB
Långedsv. 18
905 31 Hörnefors


Hörnefors Industrifastigheter AB
Västermalmsg. 15
905 31 Hörnefors


Kustbostäder i Hörnefors AB
Sundelinsv. 36 B
905 32 HÖRNEFORS


Linda & Jan Sandström
Ängersjö 5
905 71 Hörnefors


Marcena Fastighets AB
Ängersjö 5
905 71 Hörnefors


Nås Fastigheter AB
Sundelinsv. 30
905 32 HÖRNEFORS


Sandströms I Hörnefors AB
Ängsv. 17
905 32 HÖRNEFORS


Västermalmbostäder I Hörnefors AB
Västermalmsg. 15
905 31 Hörnefors

Annons:

Fastighetsägare i Hörnefors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hörnefors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hörnefors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hörnefors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hörnefors.

Fastighetsmäklare i Hörnefors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hörnefors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hörnefors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hörnefors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hörnefors

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånare: 2542, år 2010

Här finns mer information om staden Hörnefors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.