Fastighetsbolag som har fastigheter i Holmsund

Annons:
I Holmsund finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Holmsund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Holmsund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Holmsund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Holmsund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Holmsund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Holmsund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Holmsund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Holmsund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Holmsund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Holmsund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Holmsund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Holmsund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Holmsund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Holmsund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Holmsund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Singeln 11 AB
LövöuddenAB J A Henriksson & Co
UmeåDuvmataren Holding AB
Furuv. 16


Annini AB
Trädgårdsg. 18
913 31 HOLMSUND


Armstrong World Industries AB
070 - 263 92 44Besikta i Umeå AB
Bågv. 5
913 32 Holmsund


Boström O Strömsten HB
070 - 527 93 50Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Codica AB
Järnvägsg. 5
913 35 HOLMSUND


Dansbanans Samfällighetsförening
Orkestergränd 28 J
913 34 Holmsund


Djupsundsbäckens Samfällighetsförening
Lövöudden 201
913 33 HOLMSUND


Expanderum Fastigheter AB
Anders Ersv. 14
913 33 HOLMSUND


Gripen Fastigheter I Umeå AB
070 - 589 26 10Holmsundsbo AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


ILogistics
Umeå Uthamn 11
913 32 Holmsund


M.R.G Multibolaget i Umeå
Holmen 55
913 31 HOLMSUND


Vaktmästarens Samfällighetsförening
Sandviksv. 68
913 35 HOLMSUND


Örnberg Entreprenad
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND

Annons:

Fastighetsägare i Holmsund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Holmsund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Holmsund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Holmsund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Holmsund.

Fastighetsmäklare i Holmsund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Holmsund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Holmsund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Holmsund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånare: 5489, år 2010

Här finns mer information om staden Holmsund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.