Fastighetsbolag som har fastigheter i Gräsmyr

Annons:
I Gräsmyr finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gräsmyr. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gräsmyr. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gräsmyr så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gräsmyr så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gräsmyr så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gräsmyr. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gräsmyr har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gräsmyr

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gräsmyr har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gräsmyr. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gräsmyr du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gräsmyr kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gräsmyr om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gräsmyr. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gräsmyr som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Rs Bygg & Allservice
Vibo 72Hemvägens Samfällighetsförening
Hemv. 3


Fällavägens Samfällighetsförening
Fällav. 21
914 95 GRÄSMYR


Åldersdementas Anhörigförening
Ranningen 2
914 95 GRÄSMYR

Annons:

Fastighetsägare i Gräsmyr

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gräsmyr. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gräsmyr från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gräsmyr som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gräsmyr.

Fastighetsmäklare i Gräsmyr

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gräsmyr så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gräsmyr från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gräsmyr riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gräsmyr

Gräsmyr är en småort i Nordmalings kommun drygt tre mil fågelvägen västsydväst om Umeå. Om somrarna är det logdans på hembygdsområdet varje fredagskväll och under dansbandsveckan.

Yta: 33 hektar
Invånare: 186, år 2010

Här finns mer information om staden Gräsmyr.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.