Fastighetsbolag som har fastigheter i Granö

Annons:
I Granö finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Granö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Granö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Granö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Granö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Granö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Granö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Granö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Granö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Granö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Granö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Granö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Granö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Granö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Granö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Granö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.

Europas Nordorado AB
Karlav. 9
922 95 Granö


Finnslöjd Marknad
Blå vägen 11
922 95 Granö


Granö Hem Och Samhälle
Blå vägen 110
922 95 Granö


Jonsson Karl Henry
Tegsnäset 242
922 95 Granö


Temab
Tegsnäset 28
922 95 Granö

Annons:

Fastighetsägare i Granö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Granö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Granö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Granö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Granö.

Fastighetsmäklare i Granö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Granö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Granö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Granö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Granö

Granö är en tätort i Vindelns kommun. I byn finns kyrka sedan 1954, en Pingstförsamling, skola, affär, och camping på andra sidan hängbron över Umeälven. Byn omnämnd redan i Gustav Vasas jordabok från år 1543.

Yta: 98,14 hektar
Invånare: 238, år 2010

Här finns mer information om staden Granö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.