Fastighetsbolag som har fastigheter i Flarken

Annons:
I Flarken finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Flarken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Flarken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Flarken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Flarken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Flarken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Flarken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Flarken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Flarken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Flarken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Flarken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Flarken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Flarken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Flarken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Flarken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Flarken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Jonört, Anders
FlarkbäckenCervikal AB
Gammelbyn 81


Brex AB
Pellboda 48
915 96 FLARKEN


Edström, Arne Hans Olov
Storbäcken 21
915 96 FLARKEN


Eskilsbäcks Lantbruk
Eskilsbäck 4
915 96 FLARKEN


Flarkens Industri Etablering Ek För
Västbyv. 20
915 96 FLARKEN


Flarkens Rör AB
Hultesv. 31
915 96 FLARKEN


Roger Edlund
Klankliden 2
915 96 FLARKEN

Annons:

Fastighetsägare i Flarken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Flarken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Flarken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Flarken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Flarken.

Fastighetsmäklare i Flarken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Flarken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Flarken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Flarken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Flarken

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånare: 101, år 2010

Här finns mer information om staden Flarken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.