Fastighetsbolag som har fastigheter i Dorotea

Annons:
I Dorotea finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Dorotea. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Dorotea. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Dorotea så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Dorotea så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Dorotea så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Dorotea. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Dorotea har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Dorotea

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Dorotea har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Dorotea. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Dorotea du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Dorotea kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Dorotea om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Dorotea. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Dorotea som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Bergvattnets Samfällighetsförening
Parkv. 5Herrgårdsnöjen AB
Se Abuni 512nhLarssons Fastigheter & Maskin
Storg. 17Brattmyrvägens Samfällighetsförening
Ö. OrmsjöMåsens Samfällighetsförening
StorgKonditori Dorotea AB
ParkvMidevitten AB
Storg


Dorotea Socialdemokratiska Arbetarekommun
Storg. 26
917 31 DOROTEA


Doroteahus i Dorotea AB
Storg. 42
917 32 Dorotea


Nymyrvägens Samfällighetsförening
Ö. Ormsjö
917 91 DOROTEA


Skog & Hantverk /Barbro Nordlander- Andersson
Ö. Ormsjö 30
917 91 DOROTEA

Annons:

Fastighetsägare i Dorotea

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Dorotea. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Dorotea från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Dorotea som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Dorotea.

Fastighetsmäklare i Dorotea

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Dorotea så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Dorotea från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Dorotea riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Dorotea

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånare: 1543, år 2010

Här finns mer information om staden Dorotea.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.