Fastighetsbolag som har fastigheter i Byske

Annons:
I Byske finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Byske. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Byske. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Byske så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Byske så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Byske så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Byske. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Byske har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Byske

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Byske har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Byske. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Byske du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Byske kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Byske om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Byske. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Byske som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Trappgatan Invest AB
Trappg. 34Jonssons Fastigheter I Byske AB
Storg. 4Gamla Prästgården HB
Storg. 4Skelleftebostäder AB
Skolg. 5Byske Karamellfabrik AB
Storg


Bxj Lab AB
N. Stensjön 35
930 47 BYSKE


Byske Byamäns Samfällighetsförening
N. Byske By 11
930 47 BYSKE


Firma Peter Lidman
Mejerig. 8
930 47 BYSKE


Fortifikationsverket
Tåme
930 47 BYSKE


Kvarnens Samfällighetsförening
Hyvelgränd 1
930 47 BYSKE


Primitiv AB
Blåfors 36
930 47 BYSKE


Tåme Bys Samfällighetsförening
Patrong. 35
930 47 BYSKE


Tåme Samfällighetsförening
Tåme
930 47 BYSKE


Viktorbackens SamfällighetsföreningAnnons:

Fastighetsägare i Byske

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Byske. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Byske från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Byske som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Byske.

Fastighetsmäklare i Byske

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Byske så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Byske från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Byske riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Byske

Byske är en tätort i Skellefteå kommun belägen vid E4 och Bottenviken cirka 30 km norr om Skellefteå. E4 delar Byske i två delar på vardera en östlig och en västlig del. Den outbyggda Byskeälven mynnar ut i Bottenviken vid Byske.

Yta: 320,52 hektar
Invånare: 1728, år 2010

Här finns mer information om staden Byske.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.