Fastighetsbolag som har fastigheter i Burträsk

Annons:
I Burträsk finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Burträsk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Burträsk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Burträsk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Burträsk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Burträsk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Burträsk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Burträsk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Burträsk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Burträsk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Burträsk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Burträsk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Burträsk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Burträsk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Burträsk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Burträsk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Ljusvattnet 1145
Ljusvattnet



Wennberg, Nils
Tingshusg. 5



Burträsk Veterinärpraktik
Köpmang. 13



Tvs Import
Brännbergsliden 21


Brännängets Lammgård, AB
Bodbysund 258
937 93 BURTRÄSK


Bureå Fastighetsservice AB
Rabattg. 40
937 32 Burträsk


Burträsk Industri AB
Svarvarg. 6
937 32 Burträsk


Burträsk Industrisystem AB
Svarvarg. 6
937 32 Burträsk


Burträsk Stugby Ideell Förening
Fiskarv. 5
937 32 Burträsk


Kommunalhuset
Björnåkersg. 18
937 31 BURTRÄSK


Nyåker-Mora Samfällighetsförening
Nyåker
937 94 Burträsk


Storsvimorvägens Samfällighetsförening
Bursiljum 107
937 93 BURTRÄSK


Öhlunds Plåtslageri, AB
Sundbrog. 32
937 31 BURTRÄSK

Annons:

Fastighetsägare i Burträsk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Burträsk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Burträsk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Burträsk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Burträsk.

Fastighetsmäklare i Burträsk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Burträsk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Burträsk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Burträsk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Burträsk

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånare: 1575, år 2010

Här finns mer information om staden Burträsk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.