Fastighetsbolag som har fastigheter i Bureå

Annons:
I Bureå finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bureå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bureå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bureå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bureå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bureå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bureå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bureå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bureå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bureå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bureå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bureå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bureå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bureå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bureå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bureå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Gamla Bure AB:S Personalstiftelse
Kabelv



Burviks Samfällighetsförening
Burvik



Lonapona AB
Jägarg



Anders Maskin & Skogsservice AB
S. Ågatan 10



BUFAST i Bureå AB
S. Kustv. 3 B



Höneborg AB
Höneborg 1



Köpmangatan Fastigheter I Bureå AB
Munkvägen 12



Bureå Tekniktjänst AB
Bäckv. 11



Bureåbostäder AB
Skärv. 35



Linus Andersson Fastighetsförvaltning AB
Strömsholmsv


Bure AB
Klosterskäret 1
932 52 BUREÅ


Burviksortens Ekonomiska Fiskareförening
Burvik 5
932 91 Bureå


Gruvkarlen Fastighet AB
Biologigränd 15
932 51 Bureå


Ikl Nordic Holding AB
Kritg. 19
932 51 Bureå


Lundgren, Karl Svante Robert
S. Kustv. 39
932 51 Bureå


Nötskrikans Samfällighetsförening
Grangatan 25
932 52 BUREÅ


Skelleftebostäder AB
Nyg. 7
932 51 Bureå


Sporren I Jämtland AB
Sinusg. 2
932 51 Bureå


Tempo Bureå
Jägarg. 1
932 51 Bureå

Annons:

Fastighetsägare i Bureå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bureå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bureå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bureå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bureå.

Fastighetsmäklare i Bureå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bureå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bureå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bureå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bureå

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånare: 2360, år 2010

Här finns mer information om staden Bureå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.