Fastighetsbolag som har fastigheter i Boliden

Annons:
I Boliden finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Boliden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Boliden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Boliden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Boliden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Boliden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Boliden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Boliden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Boliden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Boliden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Boliden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Boliden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Boliden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Boliden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Boliden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Boliden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Fastighetsskötare Boliden
N. Parkv. 7Westerlunds Reportagebyrå AB
Kusfors 84Skansbergsvägens Samfällighetsför
Rålund 22Empro AB
YttervGranforsens Samfällighetsförening
PlanColourbox Fastigheter AB
Bjurv


Basen Industri, KB
Svansele 67
936 93 BOLIDEN


Brf Bjurliden Nr 1
Ringen 71 A
936 31 BOLIDEN


Dammvägens Samfällighetsförening
Svansele 403
936 93 BOLIDEN


G.H. Förvaltning AB
Fraktg. 1
936 31 BOLIDEN


Högkammen Fastigheter AB
Fraktg. 2
936 31 BOLIDEN


Jan Marklund Industrifastigheter AB
Ytterv. 24
936 32 Boliden


Marklunds Golvslip & Dekorationsmåleri
Nyholm 79
936 91 BOLIDEN


Noret Ängesvägens Samfällighetsförening
Plan 10194
936 92 Boliden


Skelleftebostäder AB
Bergmästarg. 2
936 31 BOLIDEN

Annons:

Fastighetsägare i Boliden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Boliden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Boliden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Boliden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Boliden.

Fastighetsmäklare i Boliden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Boliden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Boliden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Boliden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Boliden

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånare: 1566, år 2010

Här finns mer information om staden Boliden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.