Fastighetsbolag som har fastigheter i Blattnicksele

Annons:
I Blattnicksele finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Blattnicksele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Blattnicksele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Blattnicksele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Blattnicksele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Blattnicksele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Blattnicksele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Blattnicksele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Blattnicksele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Blattnicksele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Blattnicksele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Blattnicksele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Blattnicksele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Blattnicksele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Blattnicksele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Blattnicksele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.

Anders Oskarssons Bygg AB
Ringv. 11
924 92 BLATTNICKSELE


Polstjärnan Position AB
Kvarnbränna 281
924 92 BLATTNICKSELE

Annons:

Fastighetsägare i Blattnicksele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Blattnicksele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Blattnicksele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Blattnicksele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Blattnicksele.

Fastighetsmäklare i Blattnicksele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Blattnicksele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Blattnicksele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Blattnicksele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Blattnicksele

Blattnicksele (umesamiska Bláhnage eller Bláhnagesuvvane, sydsamiska Blaahnege) är en småort i Sorsele kommun, Västerbottens län. Orten ligger vid Blattnikselet i Vindelälven, väg E45 och Inlandsbanan.

Yta: 40 hektar
Invånare: 158, år 2010

Här finns mer information om staden Blattnicksele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.