Fastighetsbolag som har fastigheter i Bjurholm

Annons:
I Bjurholm finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bjurholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bjurholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bjurholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bjurholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bjurholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bjurholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bjurholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bjurholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bjurholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bjurholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bjurholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bjurholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bjurholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bjurholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bjurholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Vitvattnets Utvecklings AB
VitvattnetPrinslogen AB
AgnäsTth-Service AB
Övre Nyland 12Norra Vittjärnvägens Samfällighetsförening
Vännäsv. 5 AJohanssons Taxi I Bjurholm AB
Smedv. 2Bjurholm Pellets AB
Köpmannag


E G Nybergs Fastighetsbolag AB
Mjösjöby 26
916 92 Bjurholm


Geal Fastighet I Bjurholm AB
Köpmannag. 21
916 31 BJURHOLM


Gravabäcksvägens Samfällighetsförening
Sunnanå
916 93 BJURHOLM


Johansson Fastighet
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM


Palmvägens Samfällighetsförening
Agnäs 2776
916 91 BJURHOLM


S.J.L Industrifastighet AB
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM


Svekilag Fastigheter AB
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM


Umesyd Industrifastigheter AB
Industriv. 1
916 31 BJURHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Bjurholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bjurholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bjurholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bjurholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bjurholm.

Fastighetsmäklare i Bjurholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bjurholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bjurholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bjurholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bjurholm

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånare: 968, år 2010

Här finns mer information om staden Bjurholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.