Fastighetsbolag som har fastigheter i Bastuträsk

Annons:
I Bastuträsk finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bastuträsk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bastuträsk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bastuträsk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bastuträsk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bastuträsk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bastuträsk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bastuträsk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bastuträsk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bastuträsk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bastuträsk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bastuträsk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bastuträsk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bastuträsk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bastuträsk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bastuträsk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Fabriken I Bastuträsk AB
Vindelv. 30


Bafutec AB Bostäder & Vandrarhemsboende
Köpmang. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Gentle Frase & Co AB
Kronog. 4 B
930 61 BASTUTRÄSK


Långträsk Samfällighetsförening
Långträsk 2
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Fastighetsägare i Bastuträsk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bastuträsk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bastuträsk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bastuträsk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bastuträsk.

Fastighetsmäklare i Bastuträsk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bastuträsk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bastuträsk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bastuträsk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bastuträsk

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånare: 392, år 2010

Här finns mer information om staden Bastuträsk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.