Fastighetsbolag som har fastigheter i Åmsele

Annons:
I Åmsele finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åmsele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åmsele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åmsele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åmsele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åmsele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åmsele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åmsele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västerbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åmsele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åmsele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åmsele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åmsele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åmsele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åmsele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åmsele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åmsele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västerbotten.


Åmsele Industrihus AB
IndustrivPerssons Fastigheter
Fikengårdsv. 13


Foba Fastigheter AB
Holmträsk 208
922 75 ÅMSELE


Vivente In Natura AB
Byav. 97
922 75 ÅMSELE


Åmselebasen HB
Björkede 10
922 75 ÅMSELE

Annons:

Fastighetsägare i Åmsele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åmsele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åmsele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åmsele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åmsele.

Fastighetsmäklare i Åmsele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åmsele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åmsele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åmsele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åmsele

Åmsele är en tätort i Vindelns kommun som ligger utspridd efter länsväg 363 vid det sel i Vindelälven där biflödet Åman mynnar. Åman. Biflödet Åman är den lilla å som gett Åmsele sitt namn. Ån har sitt ursprung i sjön Hjukensjön och mynnar i Vindelälven. Ån har fem mindre forsar.

Yta: 81,46 hektar
Invånare: 209, år 2010

Här finns mer information om staden Åmsele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.