Fastighetsbolag som har fastigheter i Skattkärr

Annons:
I Skattkärr finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skattkärr. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skattkärr. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skattkärr så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skattkärr så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skattkärr så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skattkärr. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skattkärr har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skattkärr

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skattkärr har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skattkärr. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skattkärr du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skattkärr kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skattkärr om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skattkärr. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skattkärr som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


Blinkenbergs Fastighetsservice Ekonomisk
Skattkärrsv. 79 AFastighetspartner Lindvall AB
Södra v. 2Blötbergets Fastigheter AB
Lomv. 49


Coregal AB
Lomv. 49
656 71 Skattkärr


Herröns Fastighetsförvaltning AB
Herrön 307
656 71 Skattkärr


Karlstad Hammaren 12 Fastighets AB
Skattkärrsv. 67
656 71 Skattkärr


Stiftelsen Vårt Hus I Skattkärr
Skogsvallsv. 45
656 72 SKATTKÄRR


VBT Byggmaskiner & Transporter AB
Skattkärrsv. 91
656 71 Skattkärr


Vicevärden I Värmland AB
Skattkärrsv. 79 A
656 71 Skattkärr

Annons:

Fastighetsägare i Skattkärr

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skattkärr. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skattkärr från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skattkärr som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skattkärr.

Fastighetsmäklare i Skattkärr

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skattkärr så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skattkärr från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skattkärr riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skattkärr

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånare: 2135, år 2010

Här finns mer information om staden Skattkärr.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.