Fastighetsbolag som har fastigheter i Lysvik

Annons:
I Lysvik finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lysvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lysvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lysvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lysvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lysvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lysvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lysvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lysvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lysvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lysvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lysvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lysvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lysvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lysvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lysvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


Kårud-Strandviks Vägsamfällighet
Strandvik 94Milängen-Kyrk Vägsamfällighet
Ransby 204Loaho AB
Smedstigen 4Pärlans & Lysviks Camping AB
Strandv. 5Bergsäters Vägsamfällighet
StationsvHolmtjärnsvägens Samfällighetsförening
RansbyBäcken-Fläckens Samfällighetsförening
Sätergården 457Lars-Erik Rhodin
Mejeriv. 12Lisjöns Samfällighetsförening
LisjöbergSkäggegårdssäters Vägsamfällighet
MallbackenRansby Hemmansägare
RansbyBjörkaholms-Barsäns Vägsamfällighet
Ransby 303Mastbackens Samfällighetsförening
SkäggegårdLerbäckens Vägsamfällighet
Mallbacken 247


Backens Samfällighetsförening
Ö. Berga 135
686 97 Lysvik


Jon Bengtsäter-Ransjötorps Vägsamfällighet
Ransbysätter 108
686 97 Lysvik


Lelång Hus AB
Mejeriv. 12
686 97 Lysvik


Mallbackens Vägsamfällighet
Mallbacken 40
686 97 Lysvik

Annons:

Fastighetsägare i Lysvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lysvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lysvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lysvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lysvik.

Fastighetsmäklare i Lysvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lysvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lysvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lysvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lysvik

Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Yta: 83 hektar
Invånare: 341, år 2005

Här finns mer information om staden Lysvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.