Fastighetsbolag som har fastigheter i Likenäs

Annons:
I Likenäs finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Likenäs. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Likenäs. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Likenäs så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Likenäs så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Likenäs så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Likenäs. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Likenäs har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Likenäs

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Likenäs har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Likenäs. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Likenäs du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Likenäs kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Likenäs om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Likenäs. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Likenäs som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


Ackadammens Samfällighetsförening
Möre 613



Lilla Nådens Samfällighetsförening
Hakhea 1



Olof Arnesson
Likenäsv. 75



Rattsjövägens Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri 1



Nitro Metall AB
Örsjöbergsdalen 1



Marrhelldammens Vägsamfällighet
Likenäsv. 53



Adolfsson Konsult I Nordvärmland AB
Hakhea



Branäsvägarnas Samfällighetsförening
Likenäsv. 53



Knutbergets Samfällighetsförening
Vestby



Knölfallsvägens Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri 1



Långlikåns Vägsamfällighet
Vestby Bryggeri 1



Branäs Sverigeflotten
Likenäsv. 66


Amnerudsbergets Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri
680 63 Likenäs


Kärrsåsvägens Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri 1
680 63 Likenäs


Mattestorpsvägens Samfällighetsförening
Amnerud 23
680 63 Likenäs


Transtrandshedens Samfällighetsförening
Amnerud 31
680 63 Likenäs


Vestbygård AB
Vestby Bryggeri
680 63 Likenäs

Annons:

Fastighetsägare i Likenäs

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Likenäs. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Likenäs från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Likenäs som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Likenäs.

Fastighetsmäklare i Likenäs

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Likenäs så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Likenäs från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Likenäs riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Likenäs

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånare: 192, år 2010

Här finns mer information om staden Likenäs.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.