Fastighetsbolag som har fastigheter i Lesjöfors

Annons:
I Lesjöfors finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lesjöfors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lesjöfors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lesjöfors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lesjöfors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lesjöfors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lesjöfors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lesjöfors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lesjöfors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lesjöfors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lesjöfors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lesjöfors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lesjöfors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lesjöfors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lesjöfors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lesjöfors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


Vicla Fastighet & Plasttech AB
BergslagsgVillastadens Samfällighetsförening
Villastaden


Franstorp-Mögrevsände Samfällighetsförening
Ängskärret 33
680 96 Lesjöfors


Gustavströms Samfällighetsförening
Gustavsström 20
680 96 Lesjöfors


Lesjöfors Rörservice AB
De Geersg. 38
680 96 Lesjöfors


Lönnhöjdsvägens Samfällighetsförening
Timmerv. 4
680 96 Lesjöfors


Saronförsamlingen
Bergslagsg. 162
680 96 Lesjöfors

Annons:

Fastighetsägare i Lesjöfors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lesjöfors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lesjöfors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lesjöfors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lesjöfors.

Fastighetsmäklare i Lesjöfors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lesjöfors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lesjöfors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lesjöfors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lesjöfors

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånare: 1062, år 2010

Här finns mer information om staden Lesjöfors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.