Fastighetsbolag som har fastigheter i Karlstad

Annons:
I Karlstad finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Karlstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Karlstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Karlstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Karlstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Karlstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Karlstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Karlstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Karlstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Karlstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Karlstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Karlstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Karlstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Karlstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Karlstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Karlstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.

Anticimex AB
Gräsdalsg. 5 A
653 43 KARLSTAD


Areal
Signalhornsg. 124
656 34 Karlstad


Branzells Fastighets AB
Bjurbäcksg. 10
654 55 KARLSTAD


Bryggmagasinen AB
Bergendorffsg. 2
652 16 Karlstad


Ce-Ge AB
Redaretorget 1
652 16 Karlstad


G. Branzell AB
Bjurbäcksg. 10
654 55 KARLSTAD


HSB Värmland
054 - 19 84 00HusmanHagberg
Ö. Torgg. 10
652 24 KARLSTAD


Itek Förvaltning AB
070 - 645 40 64Karlstadhus AB
Industrig. 1
652 21 Karlstad


Mäklarringen
Ö. Torgg. 19
652 24 KARLSTAD


Odeholm Byggkonsult
Karlslundsg. 8
654 65 Karlstad


Palmblad Fastighetsutveckling AB
Gjuterig. 38 A
652 21 Karlstad


Paritt AB
Herrgårdsg. 6 A
652 24 KARLSTAD


Peab
Sunnanvindsg. 8
652 21 Karlstad


Stiftelsen Karlstadshus
Våxnäsg. 2
653 40 Karlstad


Städet 2 I Karlstad AB
Gjuterig. 38 D
652 21 Karlstad


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Torgg. 12
652 24 KARLSTAD


Väner Förvaltning AB
Bryggareg. 7
653 40 Karlstad


Willhem Karlstad
Herrhagsg. 68
652 19 KARLSTAD

Annons:

Fastighetsägare i Karlstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Karlstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Karlstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Karlstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Karlstad.

Fastighetsmäklare i Karlstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Karlstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Karlstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Karlstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Karlstad

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånare: 61685, år 2010

Här finns mer information om staden Karlstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.